23 februarie 2012

Steaua in Europa League

Steaua joaca in aceasta seara cu Twente pentru a merge mai departe in Europa League. Aproape uitasem de acest meci. Oricum, nu-mi starneste prea mult interesul, dar ma uit pentru ca sunt roman si tin cu echipele romanesti. Totusi, ce era odata Steaua! Nu demult...

Imi amintesc cum, acum cativa ani, colindam terasele si cluburile din Regie pentru a gasi un televizor unde sa urmarim meciurile Stelei din Cupa UEFA. Ce nebunie era atunci! Abia daca gaseam un loc liber. Nu mai vorbesc de fanatismul suporterilor. Asa ajungeam, studenti pe atunci, sa urmarim meciurile in cantina din Regie, alaturi de cei care invatau. De fapt, nimeni nu invata in timpul meciului, doar inainte si dupa meci. Pe atunci cantina era deschisa si noaptea, pentru studentii ce vroiau sa ingrase porcul in ajun. Chiar directorul cantinei (sau ce era el) ne aproviziona cu bautura, suc si bere, dar si seminte la meciuri. Nu accepta sa aducem de afara, decat dupa ce termina stocul. Iar preturile erau rezonabile, studentesti. Acum, cantina nu mai este deschisa deloc.

Ideea e ca multi romani (studenti) traiau la intensitate maxima acele meciuri, care au culminat cu duelul dintre Steaua si Rapid. Dar erau alte vremuri, acum doar suporterii mai spera intr-un miracol.

Update: Steaua a pierdut lamentabil in fata lui Twente si paraseste Europa League. Poate la anul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL