06 martie 2012

Pentru ca legea se aplica preferential

Balamucul cu impuscaturile de la coafor a fost posibil doar pentru ca anumite persoane sunt privilegiate, fenteaza legea iar altii ii ajuta. Nu e normal sa detii o arma de foc letala in conditiile in care nu ai nevoie de ea. Mai exista si trei plangeri la politie pe numele tau, pentru amenintari. Iar criminalul a fost favorizat de cei care l-au trecut examenul psihologic.

Inteleg ca avea o problema cu casnicia, era in divort cu sotia sa, iar faptul ca a impuscat-o pe aceasta ii ofera un motiv, nu si un scop. Dar cand impusti persoane nevinovate din spatiul respectiv, atunci ai o problema grava la cerebel. Iar aceasta problema trebuia sa fie observata la examenul psihologic. Nu exista nici o scuza, gen criminalul a stiut sa-si ascunda personalitatea. Nu; Asta vezi doar in filme.

Referitor la arma, un pistol cu gloante Glock, are incarcatorul de 17 pana la 33 de gloante. Arma este extrem de precisa si usor de folosit mai ales de cineva care are experienta. Asa ceva nu se foloseste in legitima aparare. E mai degraba o arma de "asalt". Cine i-a dat-o trebuia sa se asigure ca detinatorul o va folosi in mod corespunzator. Nu stiu care sunt conditiile de cumparare/folosire dar nu mi se pare normal ca cineva sa detina o arma letala doar de dragul de a o avea. Sau pentru ca respectivul lucreaza in M.A.I. Oare cand vom avea cazuri in care cretini de genul asta vor folosi Desert Eagle?

Mai grav e ca sunt in continuare specimene care detin arme letale si nu stiu ce sa faca cu ele. Iar omul de rand nu poate sa detina nici macar un amarat de pistol cu bile (nelatal), pentru autoaparare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL