08 aprilie 2012

Am vazut si romani nesimtiti la Kings on Ice

Desi ma asteptam ca la Kings on Ice sa gasesc doar oameni educati si cu mai multa responsabilitate, m-am inselat. Bine, n-a fost ca pe stadion, nimic de genul asta, insa comportamentul unor doamne a lasat de dorit. Puteti vedea specimenele in imaginile atasate (cele doua blonde plus restul).

Ce au facut grav? Au venit din sala si s-au proptit la mantinela, chipurile sa arunce cateva buchete de flori pe gheata. In primul rand, nu au aruncat buchetele si au asteptat ca Evgeni sa vina pentru a le primi, cu imbratisari desigur. Apoi, doamnele au uitat sa mai plece de acolo, ramanand in picoare pana la finalul spectacolului si blocand vizibilitatea celor din spate. 

Au dat dovada de o nesimtire crasa si indolenta, nepasadu-le de cei din spate. Asta in conditiile in care ele nici macar nu aveau bilete acolo, ci mult mai sus in sala. Asa ca ma intreb, la ce naiba sa dai o groaza de bani pentru a sta cat mai aproape? Sa vina cateva maimute neobrazate carora nu le pasa iar tu sa te uiti la fundul lor? 

Oricum, problema a fost a organizatorilor. Au montat primele randuri de scaune, cele din sectorul VIP, chiar pe gheata. Ori cand acestia se ridicau in picioare, cei din primele randuri din sala aveau vizibilitatea obturata. Hai ca inteleg acest lucru, aia au platit pentru a sta acolo pe gheata, dar blondele din imagine plus inca doua, trei persoane nu aveau ce cauta acolo.

Ideea era ca toata lumea sa stea jos, incat sa vada si cei din spate. Pe dracu! Cei cu locuri aveau unde sa se aseze, si o faceau, insa cei plasati acolo incognito nu aveau scaune. Uite cum iti faci draci la un spectacol cum rar se vede in Romania!






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL