30 iulie 2012

Ne vedem la urmatorul referendum

Aparent, Basescu a scapat de suspendare si se poate intoarce linistit (sau nu) la Cotroceni. Nu va fi linistit pentru ca hienele vor continua sa-i dea tarcoale in loc sa-si vada de treburile lor, adica economia Romaniei si imaginea noastra externa. 

Normal ca nu s-a incheiat criza politica dar macar si-a revenit leul care pare sa aibe un curs ascendent. Ce coincidenta dubioasa pentru Ponta? De cand a venit la putere a tot scazut leul, acum cand a pierdut leul se intareste. As zice ca este invers proportional cu succesele sale. Macar in ultima clipa sa revina pe drumul cel bun si sa vegheze la starea natiunii, altfel le prevestesc un esec groaznic la alegerile din toamna.

Parca nici PDL-ul nu arata bine la guvernare, insa mi-e teama de unguri. Base' a castigat cu ajutorul lor prin faptul ca nu au facut nimic. Sper ca nu le ramanem datori iar din toamna sa-i vad la guvernare. In plus, FMI-ul ne-a luat la tinta. Sa vad acum cate demnitate are Ponta cand zicea ca nu mai vrea imprumuturi, din opozitie. Acum cand se intoarce FMI-ul, noi (aia de la putere, in speta USL-ul) le intoarcem fundul si scapam sapunul? 

Vad ca nu invatati din greseli. Se mai bucura unul de-al vostru ca a castigat si a doua zi a ramas cu buza umflata. In viata e bine sa fii cumpatat, atat cu afirmatiile cat si cu faptele. Voi sunteti incapatanati. Asa ca la munca lenesilor, iar dupa ce salvati tara il dati jos si pe Basescu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL