02 februarie 2013

Senzatii tari la supermarket

In seara asta am avut ghinionul de a sparge (din greseala) un borcan de hrean intr-un Mega Image de cartier. Acum, faptul implinit, ce-i de facut? Hreanul se imprastiase pe jos iar eu ma temeam ca cineva va calca in el sau in cioburile de pe jos. Noroc ca pretul era unul modic, doar 4 ron. Asa ca mi-am aruncat ochii dupa primul angajat si l-am intrebat ce-i de facut.

Acum ca fapt divers, cati dintre voi ati fi anuntat personalul magazinului, pentru ca e foarte simplu sa faci stanga imprejur si sa te faci nevazut? Eh da, am zis sa fiu cinstit. Solutia a fost una simpla: luat una bucata borcan intreg si platit la casa. Partea frumoasa e ca nimeni nu te verifica. Puteai foarte bine sa lasi borcanul la casa, in contul celui spart, sau pur si simplu il puneai in sacosa ca fiind produsul tau. Cine si-ar fi dat seama? Inca o data am zis sa fiu corect si sa las produsul la casa. Bine, daca ar fi fost ceva mai scump m-as fi gandit de doua ori inainte de a lua decizia.

Lasand la o parte aceasta intamplare nefericita cauzata poate si de modul in care borcanele au fost asezate pe raft, eu ma intreb ce s-ar intampla in cazul unui cutremur, sa zicem ceva de peste cinci grade. Eu unul am tras un borcan iar alte doua au sfidat gravitatia. Am reusit sa prind inca unul dar al doilea s-a zdrobit de podea. Bun, si daca vine un cutremur nu se duc toate la podea? Asta daca nu pica cladirea sau raftul cu totul. Si cand ma gandesc cate borcane sau sticle de vin sunt ingramadite pe raft doar de dragul de-a fi la vedere. Abia astept urmatorul cutremur.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL