25 martie 2013

De la rusi vine iarna

La o vizita prin Gara de Nord din Bucuresti m-am crucit cand am vazut intarzierile. Da, si trenul meu intarzia iar afara era putin cam frig. Apoi m-am gandit ca spre deosebire de Bucuresti, in nordul tarii chiar e iarna pe bune, cu viscol, zapada si chiar nameti. Asa ca nu-i nici o mirare ca trenul de Moscova avea intarziere de 450 de minute, tren ce pleca ulterior catre Sofia. Asadar trenul acesta aduce iarna cu el si foarte probabil multe injuraturi cu dedicatie speciala pentru CFR. Am o senzatie ca trenul a capatat intarzierea doar pe teritoriul Romaniei. Cum asa? Pai ceilalti sunt obisnuiti cu zapezile, probabil s-au adaptat, in timp ce pe noi ne ia mereu prin surprindere. Ca fapt divers si trenul de Iasi, care nu mai apare pe panoul din imagine, a avut intarziere peste 70 de minute. La fel si cel de Constanta, cele 40 de minute au fost de fapt 70. Concluzia: noi sa fim sanatosi ca macar ajungem la destinatie!


3 comentarii:

  1. Eu m-am obisnuit, dar vad ca ei se complac in aceasta situatie si prefera sa nu miste nimic pentru a indrepta situatia.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu pe 29 decembrie am fost in gara si Suceava - Bucuresti avea intarziere de 240 de minute :)) si asta dupa ce am venit la fix in gara sa nu cumva sa ma astepte musafirii.Desi stiam de la telefon ca trenul are ceva intarziere nu mi-a venit sa cred cand de la 240 de minute s-a transformat in 260 de minute.CFR ? O bataie de joc a Romaniei.
    Preturile la bilete ? Pai pana la iasi costa 105 lei la clasa a 2 la fostul rapid acum i se spune Regio :)) cat costa un bilet la sageata ? Mai bine nu va mai spun.Ce e trist in toata povestea ? Ca lumea plateste ca nu are ce face..... isi bat joc de noi

    RăspundețiȘtergere

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL