18 august 2013

Ce spune apa calda despre vecinii tai?

ce spune apa calda despre vecinii tai de la bloc
Acest articol este destinat celor care stau la blocuri si/sau la case dar in comuniune cu alte persoane. Atunci cand nu poti sa-ti spionezi vecinii poti sa-ti faci o impresie despre ei, la general nu pentru fiecare in parte, prin alte metode. Una din aceste metode este "metoda apei calde". Cum functioneaza? Nimic mai simplu. Trebuie doar sa dai drumul la apa calda la diferite momente de timp, cu diverse ocazii, si sa tragi concluzii. E stiut faptul ca apa calda vine greu pe teava, depinde de moment, anotimp dar si de vecinii tai. Atunci cand dai drumul la apa calda, seara dupa ora 20  si astepti cateva minute sa curga apa calda la robinet, poti sa deduci doar un singur lucru: vecinii tai sunt cam nespalati. 

Foarte des mi se intampla sa astept acele minute pentru a face un dus. Vara, treaca merge, te mai speli si cu apa rece. In schimb iarna ingheata sangele in tine, se sinucid bacteriile si-mi clantane dintii in gura, la propriu. Bun, deci avem o gasca de vecini neprietenosi cu apa calda. Iar in timpul asta apometrul meu bate recordul pe scara la consumul de apa calda, adica rece dar asteptand sa vina mai calda.

Insa daca la aceeasi ora deschid robinetul la bucatarie, apa calda curge din belsug. Si nu astept prea mult timp. Semn ca cineva mai gateste in bloc si spala sarguincios vesela. Daca ar spala si la baie ce bine ar fi! Bun, deci spalam farfuriile, dar pe noi ne ignoram! 

Exista si cateva exceptii de la regula. Vineri si sambata seara apa calda vine mai repede, semn ca exista persoane ce au o viata de noapte activa, altfel de ce ar face baie fix atunci. Ar mai fi si cei care fac baie o data pe saptamana desi vreau sa cred ca nu mai exista asemenea cazuri. Si mai e un moment, duminica dimineata, atunci cand merg credinciosii la Biserica. Ca doar n-or merge acolo nespalati.

Din fericire in cazul meu exista si momente favorabile. Geamul de la baie da intr-o zona interioara a blocului, unde se afla si geamurile celorlalti vecini. Asa ca atunci cand face unul baie, adica "dus", se aude si la ceilalti. Daca unul face baie inseamna ca e apa calda iar daca e apa calda atunci hop si eu. 

Un comentariu:

  1. Pe cat de simplu, pe atat de fermecator!Sa poti intra in vietile vecinilor cu ajutorul apei calde, sa faci o radiografie a blocului si a societatii cu ajutorul pretiosului lichid furnizat de RADET. Sper ca aceasta sa nu ridice cota de pret a apei calde din cauza noii proprietati descoperite de tine, aceea de „instrument de spionaj”:))) Sau SRI-ul sa angajeze agenti specializati in interceptarea apei calde.:)

    RăspundețiȘtergere

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL