02 decembrie 2013

Cum sa gresesti culorile tricolorului, de Ziua Nationala !?

tricolor gresit ziua nationala a romaniei
Autoritatile din Focsani au reusit sa se faca de ras in cel mai penibil mod posibil de Ziua Nationala a Romaniei. Au distribuit autocolante cu tricolorul doar ca au incurcat culorile, dupa cum se vede si in imagine. Foarte rau! Ce e si mai grav este ca autoritatile s-au grabit sa afirme ca nu vor plati comanda catre firma ce le-a realizat. Asa, si cui ii pasa unde si daca se mai duc banii? Si cine mai sta sa verifice acest lucru? Nimeni! Cert este ca s-au facut de ras si cineva trebuie sa plateasca. Degeaba gasesc autoritatile scuze ca au uitat sa verifice, trebuiau sa o faca. N-au facut-o? Cineva ar trebui sa-si dea demisia mai ales ca un simbol national, drapelul, tricolorul Romaniei, a fost batjocorit chiar de Ziua Nationala. Repet, aici nu trebuie gasita nici o scuza. Un eveniment nu-l organizezi in bataie de joc si pe banii contribuabililor. Cineva trebuie sa-si asume greseala nu sa arunce pisica in curtea firmei ce a realizat autocolantele cu un tricolor gresit. Oricum, n-am vazut pana acum pe cineva din cadrul autoritatilor sa-si dea demisia sau sa fie tras la raspundere. Probabil si acum va fi la fel. Insa, altceva e mai grav.

Cine a gresit tricolorul de Ziua Nationala a Romaniei?

Totul a plecat de la firma care a realizat autocolantele cu tricolorul gresit. Ce ar fi asa de grav? In primul rand emblema respectiva a fost desenata de cineva. Nu cred ca pur si simplu a fost gasita pe internet si copiata. Rar gasesti asa o prostie la liber pe internet. Ei bine, persoana care a creat emblema cu tricolorul gresit este de o prostie crasa. Cum sa gresesti asa ceva? Apoi mai este si persoana care le-a imprimat. Mii de embleme cu tricolorul gresit iar cel care a supravegheat imprimarea nu si-a dat seama. Apoi vin la rand cei care le-au impachetat. Cu siguranta emblemele au fost impachetate si livrate solicitantului, probabil primaria din Focsani. Apoi au fost persoanele care le-au distribuit. Cum sa nu te uiti si sa bagi de seama la ce ai in mana si oferi oamenilor pe strada? Si in cele din urma sunt vinovati cei care le-au purtat la piept. Este inadmisibil sa nu te uiti la ceva ce ti se ofera si sa nu observi greseala. Mai ales ca era Ziua Nationala!

Va dati seama de cata prostie au dat dovada toti cei enumerati mai sus? Cel mai de pret simbol national, tricolorul, sa fie gresit chiar de Ziua Natioanala a Romaniei!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL