03 noiembrie 2014

Ai votat, ai parte de dulciuri!

Bun, s-a incheiat turul intai, acum e momentul sa ne rasfatam. Sau sa fim premiati dar nu in sensul mitei electorale. E valabil doar pentru Bucuresti. Care stati pe aici banuiesc ca ati auzit de cofetaria Alice situata undeva pe Mihai Bravu in zona Piata Iancului. Ei bine, acestia s-au hotarat sa acorde o reducere de 10% la toate produsele pentru cei care au votat.

Regula e simpla. Ai votat, arati cartea de identitate si faci dovada cu abtibildul lipit pe spatele ei. Uite ca pana la urma e si ala bun la ceva! Iar dupa asta primesti reducerea de 10% la orice produs din cofetarie. Si credeti-ma, prajiturile sunt delicioase. Atentie, nu sunt chiar ieftine dar eu zic ca se incadreaza in preturile medii ale cofetariilor care se respecta. Promotia e valabila pana pe 4 noiembrie, inclusiv.

reducere cofetaria Alice Bucuresti
cofetariaalice.ro

Asa ca daca aveti ceva de sarbatorit si sunteti mari consumator de prajituri, torturi sau altele de acest fel, puteti sa le faceti o vizita si sa profitati de oferta lor. Spre exemplu eu duc mereu prajituri colegilor la serviciu de ziua mea, insa recunosc ca n-am luat niciodata de la Alice. E prea departe de sediul firmei unde lucrez si este cam incomod sa car prajiturile pe o distanta atat de mare.

Una peste alta pot sa zic ca este o idee inedita de a face reclama propriei afaceri sau de a rasplati clientii care dau dovada de spirit civic. Si care pretuiesc procesul electoral, mai ales acum cand ne aflam la rascruce de drumuri.

Reducerea de 10% oferita de cofetaria Alice nu e ceva spectaculos, dar nici nu strica. Probabil este printre putinele de acest fel, adica o firma sa acorde un discount celor care au mers la vot. Sper sa faca asta si dupa turul doi! Cu putin noroc poate prinde ideea asta si la alte firme sau magazine.

Si daca tot am ajuns aici, n-ar strica sa ofere un discount mai mare daca nu iese Ponta (asta asa ca o aluzie)! Poate citesc cei de la Alice acest blog sau au curiozitatea sa dea un search pe google sa vada ce parere mai au oamenii despre ei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL