09 martie 2011

Cum se refuza o floare

 S-a intamplat ieri (8 martie) sub ochii mei undeva prin zona Dristor. Si cred ca a fost un fenomen mai mult general decat unul singular.  Am intalnit cateva fete care imparteau flori doamnelor si domnisoarelor ce treceau prin zona respectiva. Un gest frumos de altfel, dar ascundea un mic secret.

Tare mi-a fost mirarea cand o persoana din spatele meu a spus "nu, imi pare rau, te rog sa o iei inapoi, nu vreau asa ceva". De curiozitate m-am uitat mai atent si am descoperit secretul. Erau lalele portocalii (ce coincidenta) care aveau agatate inscriptia PDL si probabil erau oferite de membre ale tineretului PDL. Pai ce facem domne' aici, campanie electorala? Unde ai pomenit sa pui eticheta pe flori, care chipurile sunt oferite din respect si consideratie pentru femei.

E prima data cand vad asa ceva si chiar sunt curios daca doamnele au acceptat florile. Sper ca nu. Personal nu mi se pare un gest de bun gust. Corect ar fi fost ca florile sa nu aiba nimic atasat iar fetele care le imparteau puteau sa zica ca sunt din partea PDL.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL