29 aprilie 2011

Nunta regala in Marea Britanie

Astazi e ziua cea mare pentru familia regala din Marea Britanie: are loc nunta printului William cu Kate Middleton. E un eveniment rar si este normal ca familia si "supusii" sa sarbatoreasca cu mult fast. In schimb, ce treaba au strainii cu acest eveniment? Ce treaba au romanii? Am vazut ca toate posturile de televiziune se intrec in a prezenta evenimentul cat mai bine. Oare s-au terminat problemele in tara noastra si nu mai avem ce da la stiri?

Personal acest eveniment mi se pare mai putin important decat alegerea unui presedinte intr-o tara ca Franta, SUA sau Rusia; atunci poti spune ca acest lucru ar avea consecinte de orice fel asupra "omenirii". Dar o nunta care in sinea ei nu aduce nici o schimbare majora nu poate avea o asemenea influenta, decat asupra imaginii si marketingul familiei regale care va avea de castigat.

Asadar, avem doua miliarde de "spectatori" (dupa spusele oficialilor) care astazi vor sta cu ochii in televizor si vor urmari nunta pas cu pas. Si alti cateva sute de mii vor cumpara obiecte promotionale personalizate. Si concluzia, uite asa scapa ei de criza, cu un eveniment promovat la nivel mondial si care atrage ceva fonduri. Am putea si noi s-o maritam pe "EBA".

Un comentariu:

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL