18 mai 2011

Speriati de bombe

Astazi in drumul spre serviciu am trecut pe langa tribunalul sectorului 5, unde era "invitat" Basescu, la nu stiu ce proces. Am putut sa remarc in fata tribunalului, langa scari, 3 limuzine parcate ilegal. Initial nu mi-am dat seama despre ce e vorba, am zis ca sunt 3 cocalari care si-au parcat ilegal masinile.

Am observat in schimb ca persoanele din interior erau foarte atrase de cutiile mele (ceva mai mari) de bomboane (a fost ziua unui coleg si il ajutam la carat dulciuri). Privirea soferilor care se uitau atenti la "bomboane" m-a facut si pe mine curios iar in cele din urma am observat ca aveau la urechi dispozitive de comunicare, ceea ce m-a facut sa cred ca sunt din serviciile speciale. Intr-adevar, auzisem ca urma sa vina Basescu pe acolo si abia atunci am facut legatura. Dar totusi, de ce erau aia speriati de bombe, la propriu, si se uitam in jur dupa chestii suspecte?

La nici 50 de metri mai incolo era parcat un Jeep, cu 2 indivizi, care de asemenea aveau dispozitive de comunicare la ureche. Iar in spatele lor se afla parcata o ambulanta cu numar de armata. Nu mai vorbesc de politia prezenta peste tot in intersectii pentru fluidizarea traficului. In concluzie, cam mult deranj pentru presedinte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL