05 iunie 2011

Ce poti face cu 10 lei

Aceasta suma nu reprezinta mai nimic in zilele noastre. E destul de modesta si foarte greu te poti multumi doar cu atat. Dar totusi, daca ai in buzunar o bancnota de 10 lei, ce poti face cu ea? Poti alege sa mananci, sa citesti o carte sau sa vizionezi un film la cinematograf.

Pentru a manca de aceasta suma recomand un Spring unde primiti o pizza plus o bautura cola de 0.33 l  sau puteti incerca un local in zona Regie din Bucuresti. Nu mai vorbesc de bine cunoscuta sharoma, dar dintr-o locatie mai ieftina. S-ar putea sa va mirati cat a ajuns sa coste o asemenea "delicatesa" prin anumite locuri.

Daca vreti sa cititi ceva de 10 lei va recomand o revista foarte interesanta iar daca nu sunteti multumiti puteti incerca acest magazin unde veti gasi cateva titluri "bunicele". Este vorba de "emag" care de scurta vreme are la vanzare o colectie impresionanta de carti.

Cat despre vizionarea unui film la cinematograf sa stiti ca inca mai este posibil accesul cu aceasta suma, dar nu in mall-uri ci in vechile cinematografe existente de pe vremea lui nea' Nicu.  De exemplu, in Bucuresti puteti urmari primul film al fiecarei zi la Patria sau Scala cu doar 10 lei. Posibil sa mai existe si altele dar le-am amintit pe cele mai cunoscute.

2 comentarii:

  1. Cu 10 lei mă duc într-un supermarket şi-mi iau 2 Pepsi Twist la 2 jumate :)

    Păcat că aici în Galaţi nu există Spring Time...ultima dată când am mâncat pizza de la ei, costa 12,5 RON dar era tare bună !

    RăspundețiȘtergere
  2. Era 12,5 dar intre timp (acum 1 an) au facut-o 10 lei. Iar la asta mai primeai si o cola 0.33 gratis. Am inteles insa ca vor scoate aceasta oferta cat de curand.

    RăspundețiȘtergere

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL