29 noiembrie 2011

Bilete pentru finala Europa League

Dupa cum stiti, iar daca nu aflati acum, a aparut site-ul biletefotbalonline.ro care se vrea a fi site-ul oficial de vanzare a biletelor pentru finala Uefa Europa League de pe National Arena. Cu siguranta va fi un meci de exceptie cum tara noastra nu a mai vazut de mult timp (adica niciodata). Nu pun la indoiala ca Sandu si Dragomir isi vor asuma toate meritele si nici nu cred ca vor ajunge la "mititica" in urma actiunilor DNA. Oricum, nu despre asta vreau sa vorbesc aici.

Am intrat de curiozitate pe site sa vad "ce si cum". Bun, am aflat ca pot sa-mi iau maxim 4 bilete, ca nu pot sa-mi aleg sectorul si locul ci doar categoria de bilet (tribuna inferioara, superioare, peluza, etc) si trebuie sa respect un regulament destul de drastic. Ma intreb daca pe alte stadioane europene, aceeasi finala ar fi avut aceleasi masuri de siguranta. Nici asta nu comentez pentru ca nu stiu cine a facut regulile: frf sau uefa. Dar ce mi se pare anormal este faptul ca pe intreg site-ul ala nu apare numele firmei care gestioneaza site-ul si asigura buna functionare. Inteleg ca frf a organizat (asa vreu sa cred) o licitatie prin care s-au atribuit sarcinile unei anumite firme, dar chiar trebuie sa traim in anonimat. Cand am intrat pe site-ul respectiv am gasit un numar de telefon si o adresa de e-mail pentru contact. In plus era afisat (doar) regulamentul impus (probabil) de frf sau uefa, dar nici macar un cuvant de utilizarea site-ului.

 M-am simtit ca si cum as fi intrat pe un site fantoma, din acelea unde esti hackuit si furat prin toate metodele posibile. Nu uitati ca pe acest site iti declari datele confidentiale. Pai cum sa ai incredere intr-un site care nu-si dezvaluie proprietarul si este gazduit pe un host al unei firme din orasul Bistrita, probabil pe un pachet de host foarte ieftin. Cata incredere iti inspira un asemenea site? Ce e si mai incredibil este faptul ca, desi firma se ocupa de servicii web, nu are un site propriu de prezentare (adica are dar nu e nimic acolo). Nu voi dezvalui numele firmei ce se afla in spatele site-lui si nici al hostului, dar puteti cauta aceste date folosind google.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL