25 noiembrie 2011

Black friday la romani

Prima campanie de genul "black friday" din Romania  a avut un succes neasteptat. Toate site-urile au crapat "in front". PcGarage a dat tonul la ora 00:00 cand site-ul nu se mai incarca deloc. Cand intr-un final si-a dat drumul nu am observat care sunt reducerile. Erau niste discounturi pe acolo dar parca existau si inainte de campanie. La ora 05:00 au pornit si cei de la Emag unde am putut zari printre altele si pisica neagra. Ce e drept, site-ul a mers cat de cat bine dar a fost suprasolicitat. In cele din urma si-a dat duhul pe la ora 10:00 cand nu se mai incarca deloc iar stocul (promotional) era aproape terminat. Tot cam pe la aceasta ora Emag a anuntat 400k vizitatori, 28k produse comandate si vanzari de circa 4 milioane de euro.

Au precizat ca vor incerca suplimentarea stocurilor de la furnizor iar livrarea produselor se va face cu toata capacitatea de lucru a distribuitorilor (asta inseamna ca puteti astepta si o saptamana pana vin produsele acasa) Nu-i rau deloc, dar ce facem cu site-ul? Un alt magazin, Evomag, dat startul campaniei pe la ora 08:00 insa nu a tinut prea mult. Site-ul a crapat cu brio iar apoi a alternat perioadele de functionare cu cele de indisponibilitate. Pe la ora 10:00 si-a dat duhul si asa a ramas.

Pe scurt, cei care au participat anul acesta la campanie sunt: emag.ro, evomag.ro, pcgarage.ro, sonycenter.ro, koyos.ro, tu.ro + flanco, domo (daca mai descoper si altii o sa-i adaug - PS. nu garantez ca toti au preturile cu adevarat reduse, doar ma bazez pe anunturile lor). 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL