26 ianuarie 2012

Filmele anului 2012

Pentru toti cei care se intreaba care sunt filmele anului 2012, voi face o scurta prezentare a peliculelor pe care le vom urmari in cinematografe pe parcursul anului 2012. Sau, daca nu doriti sa platiti un bilet, le puteti procura din alta parte. Important este ca avem ce vedea!

Nu pun accentul pe tehnologiile aparute, gen 3D, IMAX, Digital, s.a.m.d, important este scenariul si actiunea in sine. Asadar, care sunt filmele anului 2012?


Ghost Rider: Spirit of Vengeance
In timp ce Johnny Blaze se ascunde in estul Europei, va fi chemat pentru a opri diavolul ce incearca sa ia forma umana. In rolul principal este actorul Nicolas Cage iar dupa cum bine stiti, o parte din scene au fost turnate in Romania. Filmul apare in februarie 2012.





Wrath of the Titans 
Perseu porneste intr-o misiune inselatoare in lumea de dincolo pentru a-l salva pe Zeus, care a fost capturat de fiul sau tradator Ares, si fratele lui, Hades (filmul apare in martie 2012).





Battleship 
O flota de nave este obligata sa lupte cu o armata de origine necunoscuta, cu scopul de a descoperi si contracara obiectivele lor distructive. Filmul aduce aminte (prea mult) de seria Transformers si apare in aprilie 2012.




Men in Black 3
Agentul J calatoreste in timp pentru a se intoarce in primii ani de existenta ai MIB, undeva in anii '60, pentru a opri un extraterestru sa-l asasineze pe K, prietenul sau, si de a nu schimba astfel cursul istoriei. Filmul apare in luna mai 2012.



Madagascar 3: Europe's Most Wanted
Leul Alex, zebra Marty, girafa Melman si hipopotamul Gloria  se alatura unui circ nomad in efortul de a ajunge inapoi acasa, la New York. Filmul apare in iunie 2012.




Resident Evil: Retribution
Alice lupta in continuare, alaturi de miscarea de rezistenta, impotriva corporatiei Umbrella si a strigoilor. Filmul apare in septembrie 2012.


Un comentariu:

  1. Astea sunt filme?

    Cum ramane cu The grey, taken 2, Contraband si multe altele?
    Astea sunt filme nu ce e mai sus.

    RăspundețiȘtergere

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL