25 ianuarie 2012

Pantofi sport Lotto

Am purtat multi pantofi sport la viata mea, dar de departe acest model de la Lotto a fost cel mai bun. Prima si singura mea pereche (de acest fel) am avut-o acum 5 ani. Insa, de atunci nu am mai gasit-o in magazine. As fi cumparat-o imediat.

Dupa indelungi cautari pe internet, am gasit si modelul. Se numeste Lotto WTA Tour Elite Clay. Dupa cum spune si numele, este creat special pentru tenis. Nu arata foarte spectaculos dar constructia si calitatea materialelor este exceptionala. Acesti pantofi Lotto sunt facuti din piele la exterior, cu intarituri din plastic la nivelul gleznei, talpa din PVC (sarmanul caine care a vrut sa ma inhate si a primit un spit in frunte) iar interiorul este captusit cu o panza destul de groasa. Cu toate acestea, pe timp de vara pantoful  asigura o ventilatie foarte buna si piciorul nu transpira. Asta si datorita gaurilor de ventilatie. In afara de ce se vede in poza, pantoful mai are pe cealalta parte un fel de sita metalica (deasupra nivelului talpii, undeva la mijloc) prin care am crezut intial ca va trece apa. Nici vorba de asa ceva. 

Cel mai mult m-a fascinat talpa acestor pantofi de la Lotto: foarte rezistenta si cu o aderenta incredibila. Totusi, in decursul timpului s-au deteriorat (fiind si intens folositi) si i-am schimbat. Regret pentru ca nu i-am gasit din nou in magazin, insa il recomand doritorilor. Daca ati vazut pe undeva acest model, sa ma anuntati si pe mine.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL