24 ianuarie 2012

Site-uri de sport sau ...?

M-am uitat de curiozitate pe doua din site-urile de sport din Romania. Teoretic, un astfel de site trebuie sa prezinte echidistant toate domeniile sportului. Stim cu totii ca nu se intampla asta, dar intrebarea este "oare ce prezinta?". Asa ca am dat un search dupa cateva cuvinte, zic eu, relevante asupra continutului de pe prima pagina.

Pe site-ul prosport.ro am gasit cuvintele pe care mi le-au propus cu frecventa alaturata: sport (33),  fotbal (21), Steaua (26), Becali (26), Dinamo (18),  tenis (6), sex (21), box (4), Bute (3), Real (8), Barcelona (5).

Similar, pe site-ul sport.ro am gasit urmatoarele: sport (28), fotbal (14), Steaua (28),  Becali (11),  Dinamo (15), tenis (3), sex (9), box (0), Bute (0), Real (9), Barcelona (12).

Surprinzator sau nu, fotbalul detine suprematia. Mai grav este ca Steaua e reprezentata de Becali iar Dinamo nu este la o distanta prea mare. In plus, "sexul" frumos este foarte popular pe aceste site-uri, nu de alta dar asa se face traficul. Restul ... nu mai conteaza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL