09 februarie 2012

In sfarsit, am internet

In seara asta am avut surpriza sa descoper ca imi merge internetul, pe cablu. Marti, saptamana trecuta, am pierdut orice legatura cu exteriorul casei mele. Am sunat la ISP si am aflat ca toate reteaua lor e cazuta, chestii cu fibra optica. Abia astazi mi-au dat drumul, desi mi-au zis ca abia luni va fi gata.

Sunt abonat la o firma de cartier. Cand m-am mutat in chirie, am gasit un cablu care avea atasat un numar de telefon. Am sunat acolo si mi-am facut rost de internet. Ma costa 30 de ron, la o conexiune de 25 Mb/s extern si 100 Mb/s in retea, garantat. Nu-i cine stie ce, dar in absenta proprietarului imi este destul de greu sa fac un abonament la un alt provider. Asa ca am fost multumit, pana acum. 

Deci nu am avut internet mai mult de o saptamana. Sa nu creada ca le platesc toata luna. Doar ca nu vreau sa mai fiu deconectat, ramanand sa ma descurc cu stick-ul de la RDS. La nevoie, e bun si ala. Din ce am inteles, se pare ca fibra optica a fost inlocuita, semn ca un Dorel nu a instalat-o bine, sau a fost o avarie. Sper ca a fost prima si singura data cand se intampla asa ceva.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL