27 aprilie 2012

Numai blaturi in fotbal

Zau asa, daca ultimele meciuri din cupele europene erau din liga 1, atunci se declansa jihadul fotbalistic in tara noastra, cum a zis un conducator de echipa romaneasca de prin liga 2. Zic asta pentru ca au existat greseli de arbitraj, penaltyuri neacordate si tot tacamul. Deci da, a gresi este omeneste. 

Insa doar la noi sunt blaturi. Fara exceptie, dupa fiecare meci e imposbil sa nu se gaseasca cineva care sa acuze arbitrajul, comisiile sau eventuale blaturi sau intelegeri. Oricum, daca s-ar limita doar la atat ar fi floare la ureche. Nasol ca incep cu acuzatii, jigniri, amenintari si aluzii scornite. Nu zic ca sunt toate minciuni, poate e si putin adevar, dar fenomenul acesta a cam scapat de sub control.

Urmarea, prin bunavointa FRF vom avea arbitrii straini la anumite partide din liga 1. Iar astia vor transforma rahatul in cacat, adica acelasi lucru dar cu alte caractere. Macar asa se vor potoli acesti conducatori gura-sparta de comenteaza mereu la adresa arbitrilor. Dar fotbalul ramane acelasi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL