30 iunie 2012

Imi caut adidasi

Va spun ca in perioada aceasta sunt in cautarea unei perechi noi de adidasi. Si nu orice pereche, pentru ca sunt foarte pretentios, dupa cum veti observa. Prima intrebare este: oare se merita sa pierzi timpul cautand ceva ieftin si bun sau nu? Suna imposibil dar nu este, cat despre timp, e o chestiune mai "delicata". 

Am avut adidasi foarte buni (nu dau nume) pe care i-am cumparat la preturi rezonabile. Insa, observ ca in ultimul timp nu se mai fabrica aceste modele, sau cel putin nu ajung pe piata noastra. Asa ca au aparut tot felul de modele in cele mai ciudate forme. Cum ramane cu confortul, durabilitatea si comoditatea unor astfel de pantofi? Eu sunt adeptul unor pantofi sport simpli, placuti ochiului si confortabili in timpul mersului.

Mai mult, trebuie sa fie "multifunctionali", adica sa fie purtati atat la serviciu cat si in timpul liber sau chiar la iesirile pe teren accidentat. Iar dupa toate acestea, sa ramana intr-o stare acceptabila de a fi purtati ulterior. Ma refer aici la diversele miresme din timpul verii pe care le simti cand scoti pantofii din picior (mai rau e daca le simti si fara a scoate pantoful). Important e sa nu simti nimic. Oare se mai fabrica asemenea adidasi la preturi rezonabile, "au ba"? 

Suna imposibil? Nu... doar greu de gasit. Zic asta pentru ca am avut astfel de perechi, am vazut si altele (fix atunci cand nu aveam chef sa-mi cumpar) dar acum cand e musai sa-mi cumpar, nu mai gasesc. Poate ca solutia e un magazin de adidasi online. Are destule avantaje: ieftin, comoditate si rapiditate la efectuarea cumparaturilor si de ce nu, returnarea produselor. In felul acesta scutesti acel timp pierdut de care va pomeneam la inceput, iar eu nu suport sa pierd timpul.

Cat despre ideea de a avea mai multe perechi de adidasi,  zic pas, ca nu sunt femeie sa am 10 perechi pentru o sigura zi. De altfel, nu am nici suficient spatiu la dispozitie. Voi aveti asemenea probleme cu adidasii sau va rezumati la a cumpara cat mai multe perechi in functie de necesitati? Ori sunteti mai exigenti decat mine? Cum vi se pare ideea de a cumpara adidasi dintr-un magazin online?  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL