28 iunie 2012

Cine ofera locul ceiluilalt?

Ponta a plecat la Bruxelles cu mare fast, in timp ce Basescu sta acasa si vegheaza la bunastarea Romaniei. Nu e chiar asa, ar fi o minune. Remarc totusi cine a avut taria sa renunte la scaunul de la Bruxelles si nu a dorit sa ne facem de ras in fata Europei, certandu-ne doi pentru un scaun.

O regula de bun simt, intre un barbat si o femeie, este ca barbatul sa-i ofere locului femeii. Acum imi dau seama cine e muierea si barbatul dintre Ponta si Basescu. Umilinta e minunata, asta dupa ce Curtea Constitutionala i-a dat dreptate lui Basescu. Nu sunt un fan al sau, dar la alegerile din toama sigur va iesi la atac. Iar Ponta face greseli copilaresti, care il vor costa mai tarziu. Constitutia aia e sfanta, buna sau rea, daca nu o respecti atunci nu respecti poporul.

Ponta in nemernicia lui nu si-a dat seama ca toata Europa a aflat de plagiatul sau si nu va fi bagat in seama la reuniune. El trebuia sa lamureasca aceasta chestiune si apoi sa reprezinte Romania la nivel international (unii au rezolvat-o prezentandu-si demisia). Fereasca sfantul ca cineva sa aduca in discutie acest subiect, ca Ponta e terminat. Iar Basescu atat asteapta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL