08 iulie 2012

Ma ascund de canicula ca de dracul

Canicula de afara m-a alungat pur si simplu in casa. Daca pana acum era o placere sa ies cu bicicleta, chiar si la pranz, acum nu mai rezist sa umblu prin soare nici macar dimineata. Asa ca m-am refugiat in casa. Dar ce sa vedeti? Si aici e groaznic si cel mai rau ma deranjeaza ca nu pot sa dorm. 

Uneori imi doresc sa fiu la mare, sa stau pe plaja toata ziua si sa ma balacesc. Dar, cum nu se poate sa impaci si capra si varza, adica sa si muncesc in Bucuresti, sa fiu si la mare, aproape ca m-am resemnat. Rabd, suport, strang din fund, mai desfac o bere si trece vremea. Sper sa se racoreasca in curand.

Ar mai fi o solutie. Cum nu pot sa ma duc eu la mare, as putea aduce marea la mine. Problemele extreme necesita solutii extreme. Eu nu sunt un fan al strandurilor din capitala, urasc asemenea locuri dar m-am gandit la altceva: o cada cu hidromasaj. Ma gandesc ca la o temperatura optima a apei si ceva curenti de miscare a apei, ar fi fenomenal. Si face bine la sanatate. As sta cateva ore bune intr-o asemenea cada, cu berea langa mine si poate cu laptopul sa ma uit la un film. Oare poti sa dormi in asa ceva? Stiu ca nu e recomandat, dar na, intreb si eu, caut solutii. 

De altfel, o asemenea cada cu hidromasaj ar fi buna si iarna, pentru ca atunci o umpli cu apa calda si te relaxezi. Deci nu e utila doar vara, ci si iarna sau in orice alt anotimp sau tip de vreme. Preturile sunt oarecum rezonabile, zic eu, iar investitia se merita pe deplin, desigur cand voi avea casa mea. Acum stau in chirie si nu-mi permit sa renovez baia.

Carcotasii imi vor spune ca e buna si o cada normala, pe care o am deja. Pai nu e buna, apa trebuie sa se miste, sa te relaxeze si sa tonifice corpul. Acum depinde si de cada sau cabina de dus pe care o aveti. Eu am una simpla, banuiesc ca nu e buna de nimic si nu stiu daca se poate monta vreun sistem de hidromasaj. Dar o sa ma interesez.

Concluzia: intre timp mai desfac o bere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL