26 octombrie 2013

Dorel tinde sa devina un brand national

dorel loveste din nou
Zilele trecute m-am trezit ca nu-mi merge internetul. Cum sunt la serviciu in cea mai mare parte a timpului, n-am dat importanta faptului ca mi-a picat netul. A mai picat si alta data si l-au reparat repede. Bun, de data asta nu se intampla nimic. Am pus mana pe telefon si am sunat la furnizor, o firma de cartier. Ca sa aflu ca un gigel, adica Dorel, a bagat excavatorul prea mult si a distrus cateva fibre optice. Asa ca acum asteptam aprobari ca sa poata fi reparata fibra optica. Tot zilele trecute am auzit de alt Dorel care a spart o conducta de apa si a lasat jumatate din nu stiu ce oras fara apa. Frumos! Cert este ca asemenea situatii cu Dorel sunt tot mai dese si nimeni nu i-a nici o masura. Este incredibil cata incompetenta poate sa existe incepand de la cel care da aprobarile fara sa stie ce exista in jurul unei lucruri, pana la cei care executa lucrarile si nu se informeaza sau nu este atent la ce se gaseste in jur. Am spart o conducta? Da-o dracului, se repeara! Am rupt o fibra optica? La fel, se carpeste la loc! Lucram pe principiul 'las ca merge si asa'.

Cine raspunde pentru pagubele produse de Dorel ?

E, poate ar fi bine sa nu mai mearga asa. Poate ca cineva ar trebui sa raspunda pentru pagubele facute de fiecare Dorel. Si sa raspunda si financiar prin acoperirea tuturor cheltuielilor de reparatie, plus o mica amenda ca sa fie mai atent data viitoare. Iar cei care aproba sau planifica lucrarile intr-un oras sa o faca cu responsabilitate, nu cu fundul. Si sa planifice lucrarile astfel incat totul sa se faca organizat si cu cap. Nu unul repara iar apoi vine altul si strica.

Caz concret cu Dorel

Vara trecuta refaceau unii troturarul plus gardul de fier de pe cheiul Dambovitei. Dupa ce au terminat o portiune de langa podul Izvor, la nici doua saptamani au venit niste Dorei care s-au apucat sa sape un sant, ca aveau ei niste cabluri de pus. Normal ca locul proaspat amenajat a fost gaurit si apoi astupat la voia intamplarii. Ei bine, din cauza acelui sant sunt absolut convins ca dupa iarna asta troturarul se va distruge partial acolo din cauza infiltrarii apei. Dar e o alta poveste. Intrebarea e de ce n-au pus aia cablurile cand zona era amenajata pentru prima data? Pentru ca asa se fac lucrurile in Romania. Cu partea dorsala! Ne doare in fund de munca oamenilor, dam autorizatie oricui si oricand fara a gandi putin situatia si prioritizarea lucrarilor. Si culmea, odata cu venirea toamnei si a iernii lucrarile in Bucuresti au explodat, la figurat. Peste tot se lucreza, se sapa se pun borduri (cum a fost cazul cu Dorelul meu care a taiat fibra optica) si multe altele. Tot orasul e un santier. Chiar acum in timp ce scriu (sambata dimineata) se aude un pikamer undeva in fata blocului. Si toata dimineata s-a auzit.

Gata cu Dorel

Nu sunt impotriva lucrarilor, dar sunt impotriva lui Dorel. Pentru ca in miezul iernii te trezesti ca mai sparge o conducta sau mai distruge o fibra optica. Sau orice va puteti imagina. Insa iarna e mai greu sa o duci fara apa calda iar orice defectiune sau avarie se repara mai greu. Si mai ales, aveti grija la Doreii din blocul vostru, pentru ca nu se stie cine si-a reparat instalatia de incalzire cu ajutorul unui mester, gen Dorel. Sa nu va treziti cu o frumusete de inundatie sau igrasie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL