12 noiembrie 2013

Promotii in magazine inainte de Black Friday

promotii oferte black friday
Se pare ca in articolul precedent publicat de mine am avut o buna inspiratie si am mentionat ca la romani cel mai bine ar fi ca Black Friday sa dureze tot anul. Deocamdata nu e chiar asa dar suntem pe drumul cel bun. Anii trecuti am avut doar ziua de Black Friday, dar acum se pare ca avem o luna de "Black Friday". Cele mai multe magazine online au lansat deja promotii cu cateva saptamani inainte de marele eveniment. Sau mai bine zis au incercat sa fure startul. Asa ca acum am ramas in suspans. Ce-i de facut? Cumperi acum la primele oferte tentante pe care le gasesti in online-ul romanesc? Sau mai bine astepti pana la ziua de Black Friday in speranta ca vei cheltui mai putin? Iar daca astepti oare mai gasesti pe stoc produsul dorit? Sa nu mai vorbesc ca poate la momentul adevarului se blocheaza site-ul cu produsul preferat si il pierzi pe muchie de cutit.

Oferte si promotii inainte de Black Friday

Marile magazine din online-ul romanesc si-au anuntat deja prezenta in ziua de Black Friday. Si ca sa fie siguri ca nu le scapa nimic, deja au inceput sa ne prezinte ofertele. Doar ca acestea nu sunt consistente si se incadreaza in tendinta generala de reduceri. Aparent, doar numele de Black Friday conteaza, pentru ca pretul produselor variaza in limitele normale si cu mici exceptii putem vorbi si de reduceri adevarate. Insa aceste reduceri par a fi mai degraba la produse inutile gen cabluri, huse pentru telefoane, accesorii si altelele. Dar haideti sa vedem care ar fi reducerile inainte de Black Friday.

Promotii Emag inainte de Black Friday

promotii oferte black friday emagEmag-ul s-a lansat intr-o ampla campanie de reduceri cu produse ce se vor schimba zilnic pe toata perioada lunii noiembrie. Ei au numit-o "november fest" si pare ca ar contine si ceva reduceri concrete. Insa pana acum nu a existat nimic care sa ma convinga. Dar speranta moare ultima!

Campanie PC Garage inainte de Black Friday

promotii oferte black friday pcgarage
Cei de la PC Garage sunt si mai insistenti cu promotiile de Black Friday. Au venit cu un concept senzational de a cumpara orice in luna noiembrie iar daca in ziua de Black Friday produsele cumparate de tine vor fi mai ieftine, vei primi diferenta pe voucher. In plus au bagat si oferte la cateva sute de produse insa la prima vedere preturile nu difera fata de cele afisate in mod normal pana acum. Doar ca acum sunt prezentate ca fiind la oferta.

F64 prezinta Black Friday mai devreme

promotii oferte black friday f64
Cei de la F64 au venit astazi cu o simulare de Black Friday, zic eu. Practic vor oferi produse cu pana la 70% reducere, exact cum ar trebui sa fie de in ziua fatidica de 29 noiembrie, doar ca e mult prea devreme. Si totul doar pentru 64 de minute. Interesant zic, dar in opinia mea nu ar fi decat un test pentru marele eveniment din 29 noiembrie.

UPDATE: Se pare ca site-ul celor de la F64 a picat cu brio la ora 14:00 cand si-au anuntat promotia. Consider ca a picat testul! Sa speram ca pana la black friday vor corecta problemele.

Evomag au anuntat si ei promotii inainte de black friday, cu noi produse la reduceri in fiecare zi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL