25 octombrie 2014

Simona Halep vs. Serena Williams

simona halep serena williams singapore
Actualizare: Simona Halep a pierdut finala de la Singapore in fata Serenei Williams in doua seturi, 6-3 6-0. Personal cred ca Simona a inceput foarte bine dar s-a pierdut inexplicabil pe parcurs si a terminat dezastruos.

Simona Halep este in prim plan la turneul campioanelor de la Singapore. Simona urmeaza sa joace pentru a doua oara cu Serena Williams. Prima data a invins-o, acum ce va fi? Serena Williams este ca un taur infuriat dupa ce a fost umilita in primul meci. Are orgoliul ranit si cu siguranta va cauta razbunare, de parca nu e suficient ca si asa are un joc extrem de puternic. De partea cealalta Simona Halep are superioritate morala in fata Serenei si o forma de invidie la acest turneu. Cred ca oricare din cele doua poate castiga finala de la Singapore.

Simona a ajutat-o pe Serena

Nu trebuie sa uitam ca Serena Williams a ajuns in semifinale cu ajutorul Simonei, care i-a smuls un set Anei Ivanovici. Personal cred ca Simona i-a facut un cadou nemeritat Serenei, uneori trebuie sa fii egoist. Nu conteaza prietenia, renumele, respectul. Americanii n-au nici un respect fata de Simona, am vazut-o deseori in presa lor. Nu merita nici un pic de mila cu toate ca Simona putea fi acuzata de non-combat. Nu de blat, nu ar fi avut nimic de castigat in mod firect, pur si simplu si-ar fi urmarit interesele. Nu e ceva nou! Sunt convins ca si alte jucatoare folosesc metode neortodoxe pentru a castiga. Simona nu ar fi avut nimic de pierdut, americanii oricum nu o respecta. Acum credeti ca se va schimba ceva? Eu nu cred. Asa ca uneori e bine sa fii nesimtit si sa le-o tragi la altii atunci cand e cazul. Pentru ca poti! Si toate astea fara a incalca nici o regula. De cate ori nu a fost sportul romanesc defavorizat? Poate ar fi cazul sa fim si noi nesimtiti. Oricum, asta e treaba Simonei si face ce isi doreste.


simona halep serena williams singapore

Finala dintre Simona Halep si Serena Williams

Probabil meciul din finala va fi unul deosebit. Cele doua se vor intalni pentru a doua oara in acelasi turneu si tare frumos ar fi sa castige romanca. Probabil ar mai cadea un record, oare cand a mai fost invinsa Serena de 2 ori in acelasi turneu? Sau, cum ar fi pentru Simona sa invinga de doua ori in aceeasi saptamana numarul unu mondial? Asta dupa ce a si calificat-o in semifinale. Ar fi umilinta suprema pentru Serena, poate un prim semn ca trebuie sa se retraga. Simona nu are nimic de pierdut, chiar ea a spus-o la inceputul turneului. A venit aici pentru a juca tenis de placere si chiar asa a facut. A reusit sa o umilieasca pe Serena in doua seturi, 6-0 6-2, probabil cea mai grea infrangere din cariera Serenei. Apoi a facut doar cat era suficient sa ramana in cursa pentru semifinale. Iar aici a invins-o categoric pe Agnieszka Radwanska, 6-2 6-2. Urmeaza finala!

Turneul Campioanelor de la Singapore

Simona Halep participa pentru prima data la acest turneu pentru simplul motiv ca pana acum n-a putut sa ajunga acolo. Aici ajung doar cele mai bune jucatoare din anul curent, ori Simona abia in ultimul an a avut o crestere uimitoare. Ultimele doua editii ale acestui turneu au fost castigate tot de Serena (in 2012 si 2013). Drept urmare ar fi inca un plus pentru Simona daca reuseste sa o invinga in finala si sa o detroneze din postura de castigator al turneului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL