20 noiembrie 2014

Ai ciuda pe dusmani? Trimite-le un cacat cadou!

Cum a avea dusmani e la moda in Romania, atunci e lesne de inteles ca vei dori sa te razbuni pe acestia. Doar suntem patria manelelor si dusmanilor. La valoarea noastra nu ne permitem sa nu avem dusmani. Intrebarea e, cum te razbuni pe dusmani? Pe cat posibil, nici sa nu afle ei! Adica sa ramai anonim.

cum te razbuni pe dusmani
Acum ai la dispozitie o metoda inedita. Poti sa le trimiti un cadou plin cu "rahat". Adica cu cacat ... de animale. Ba mai mult ai posibilitatea sa-ti alegi si tipul cacatului, culoarea sau mirosul. Shitexpress e un site din SUA dar care isi ofera servicile in mai multe limbi. Limba romana este inclusa. Banuiesc ca livreaza si in Romania. 

Cum ar fi sa-i trimiti cuiva un pachet cu cacat? Daca ai ciuda pe el sau pur si simplu te-a enervat la un moment dat, poti sa-i faci un cadou surpriza. Desigur, cacatul va fi expediat ca anonim. Cei de la Shitexpress il amabaleaza frumos, apoi adaga la pachet si o scrisoare hilara. Poti sa-i scrii si un mesaj, ca sa stie destinatarul ca are dusmani (nu uita sa-l dai anonim, daca afla o incurci serios). Pentru Romania am vazut ca ar fi disponibil doar cacat de cal, dar e bun si ala. Nu stiu daca se preteaza si pentru cineva care locuieste la sat. Acolo oricum e plin de cacat peste tot. Si toti sunt obisnuiti sa curete dupa animalele din curte. In principiu la oraseni merge smecheria. 

In fine, daca vrei sa ramai anonim poti sa platesti pachetul (cadou) cu cacat folosind BitCoin. O alternativa ar fi PayPal. Pretul ar fi de aproximativ 13 euro (transportul inclus).

De curiozitate chiar am cautat pe internet feedback-uri asupra acestui serviciu si se pare ca functioneaza in Europa. Din pacate, pachetul nu e chiar atat de mirositor cum te-ai astepta. Iar dusmanul tau s-ar putea sa fie "dezamagit". Poate ca in cazul gasit de mine expeditorul nu a fost inspirat in alegerea cacatului, dar sunt convins ca ideea in sine de a trimite astfel de cadouri e dezgustatoare. 

Deci se merita incercat! Daca mai nimeresti si cacatul care trebuie, razbunarea pe dusmani e completa. Deci, cutie cu cacat sa fie!

PS. Nu se preteaza la glume proaste. Iar daca folositi aceasta metoda asigurati-va ca ajunge direct la cine trebuie. Ganditi-va ca in locul dusmanului vostru deschid pachetul parintii, sotia sau copii. N-ar fi o imagine prea placuta iar scopul n-ar fi atins.

Nu uiti sa-l dati anonim! Nici un indiciu despre cine sunteti sau ce v-a facut respectivul de i-ati trimis cacatul la pachet!

2 comentarii:

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL