19 noiembrie 2014

Romania a invins Danemarca cu 2-0

keseru gol romania danemarcaMeciul de fotbal dintre Romania si Danemarca s-a incheiat cu victoria echipei noastre dupa 2 goluri marcate de Claudiu Keseru. Golurile au fost frumoase, nu zic nu. Insa Danemarca nu a jucat cu titularii si nici nu au fortat. Mai ales dupa ce Sanmartean i-a scos unui adversar adevarsar niste dinti. Omul abia debutase in nationala Danemarcei. 

Bravo Romania! Suntem pe locul intai in grupa si avem prima sansa la calificare. Restul nu mai conteaza, nici macar icoanele lui Puiu Iordanescu care sunt sigur ca tin cu Romnia si ne apara de necuratul.

Mie altceva nu-mi place. Stadion frumos, meci frumos dar romanul tot roman este. Pana nu-si lasa saliva pe gazon si in general pe asfalt, nu e in apele lui! Faza de mai jos e dupa golul al doilea marcat de Keseru, dar a facut asta de mai mule ori pe parcursul meciului. Asta cand l-au filmat camerele, ca in rest nici nu vreau sa-mi imaginez.

In fine, dupa acest meci ramane scorul: Romania - Danemarca 2-0, inca un punct in dreptul nostru la palmares si ceva puncte pentru noi in clasamentul FIFA din 2014.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL