01 noiembrie 2014

Cu cine votam la alegerile prezidentiale?

Intrebare retorica: cu cine votam la alegerile prezidentiale din 2 noiembrie 2014? Fiecare cu cine doreste, dar pana una alta hai sa vedem cine sunt candidatii (doar cei mai mportanti). In principiu sunt cei din poza de mai jos, in ordine de sus in jos si de la stanga la dreapta: Victor Ponta, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Calin Popescu Tariceanu, Elena Udrea, Kelemen Hunor, Gheorghe Funar, Corneliu Vadim Tudor, Teodor Melescanu, Dan Diaconescu si William Branza.

alegeri prezidentiale presedinte 2014

Ar mai fi Constantin Rotaru, Mirel Mircea Amariteisi si Szilagyi Zsolt, insa acestia din urma sunt total insignifianti. N-am auzit de ei, nu i-am vazut pe nicaieri si oricum nu aveam de gand sa-i votez. Nici de William Branza n-am auzit mare lucru insa l-am vazut o data la una din televiziunile de stiri si chiar mi-a placut ce zicea (de aceea l-am si adaugat in poza).

Restul candidatilor sunt arhicunoscuti si n-au nevoie de nici o prezentare. Totusi sunt de parere ca doar cei 3 din primul rand au sanse reale sa ajunga in turul doi si sa castige functia de presedinte al Romaniei.

Mi-as fi dorit sa avem alti candidati si un altfel de campanie electorala, mult mai incisiva si cu dezbateri asupra problemelor reale cu care se confrunta Romania atat pe plan intern cat si extern. Sa vedem si altceva decat ce a furat fiecare si alte minciuni care s-au vehiculat in ultima luna. Ei bine, nu s-a putut. Asta e Romania si ei sunt cadidatii la alegerile prezidentiale din 2014. Doar unul va castiga! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL