18 iunie 2015

Nu uita niciodata de unde ai plecat!

sursa foto: gandul.info
Stau si ma uit mirat la domnii si doamnele din Parlamentul Romaniei si ma intreb cand le-o intra mintea la cap. Adica sa faca si ei ceva util societatii. Pana acum doar la traznai le sta gandul. Ba vor sa scape de inchisoare, ba codul penal, ba si-au marit pensiile sa aiba pentru toti stranepotii. Si multe alte rahaturi facute de pofta inimii lor. Asta dupa ce l-au scapat pe marele Victor Viorel Ponta de DNA. Avea omul atatea treburi de facut incat DNA-ul il stanjenea vizibil. A scapat de DNA si a dat fuga sa-l vada pe Putin la Baku (pamflet: l-ar face invidios pana si pe Iliescu). Apoi s-a mutat in Turcia pentru operatie si acolo a ramas. Si-a luat concediu medical! Bai sa mori tu, zici ca te apuci de treaba si pleci in concediu medical?!

Bun, nu despre senatori vreau sa vorbesc. Ci despre o anume senatoare: Cristiana Anghel. Tipa asa este de profesie invatatoare, adica "plebea societatii" daca ar fi sa ne luam dupa salarii. Profesorii sunt cei mai chinuiti bugetari (afara de cei care dau meditatii). Doamna din imagine a facut greva foamei in regimul Basescu, a ajuns in spital aproape lesinata si a fost subiect de discutie pe toate televiziunile romanesti. Cica lupta pentru drepturile profesorilor! Adica manca rahat si vroia atentie (de asta ne-am convins acum, dupa ce a ajuns in Parlament).


sursa foto: mediafax.ro
Drept rasplata pentru lupta impotriva regimului Basescu, aia de la PC (aka puscarias Dan Voiculescu) au salvat-o si i-au dat un loc in Parlamentul Romaniei. Asa ca doamna din imagine nu mai este muritoare de foame, isi permite sa apara in plen imbracata in Mickey Mouse (nimeni nu si-a dat seama de ce), luand la misto toti cetatenii Romaniei cand explica dansa cat de justa este marirea pensiilor parlamentarilor. Ca altfel ar fi saracii tentati sa fure! 

Ce am observat la doamna Cristiana Anghel? Nu mai poarta hainele acelea de sarantoc pe care le avea cand facea greva foamei, nici coafura de boschetar si privirea oropsita de vreme. Acum are demnitatea ei, a mers la coafor (probabil merge de mai multe ori pe saptamana), isi permite sa-si cumpere haine ca sa faca misto de altii (nici acum nu se stie care a fost treaba cu Mickey Mouse) dar si-a tras si o pereche de ochelari de firma (inca neidentificati). Cred ca inainte nici nu avea ochelari!

Asa ca doamna invatatoare a devenit bugetar get-beget", isi voteaza singura salariul si pensia, in timp ce da lectii de cinste si gratitudine asa cum doar parlamentarii romani sunt in stare. Doamna invatatoare a uitat de unde a plecat si ce trebuie sa faca in Parlament. Ma asteptam sa se lupte pentru profesori, sa propuna legi decente pentru educatie, sa reformeze sistemul de invatamant. Si ea ce face? Il apara pe Ponta si isi mareste pensia! Ba ne da si lectii despre justitie! 

Pai e corect? Cum poti sa uiti ce erai in urma cu 2 ani? As vrea sa o vad pe doamna Cristiana Anghel vizitand scolile romanesti si explicand actualilor profesori ce bine e sa fii in Parlament si ce de rahat este sa fii intr-o scoala publica. Si sa le explice actualilor profesori reteta ei de succes. 

Daca ar avea curaj sa mai dea ochii cu ei!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL