28 septembrie 2015

A cazut Facebook!

eroare facebook a cazut

Socant, clipe apocaliptice in aceasta seara! Nu, n-am descoperit extraterestri pe Marte. A picat Facebook! In acelasi timp a cazut si Instagram. Celebra retea de socializare, Facebook, a cazut cu brio sub greutatea sutelor de milioane de utilizatori. Probabil milioane de poze au ramas nepostate, mii de pisici n-au mai ajuns vedete iar pitipoancele au murit de ciuda ca n-au mai primit like-uri.

Deci da, Facebook a picat si sta asa de ceva timp: la incercarea de a accesa reteaua de socializare Facebook apare eroarea din imagine. Dupa cum se observa si in poza site-ul Facebook era cazut la ora 22:26, ora Romaniei, insa problema persista de ceva timp. Intre timp utilizatorii s-au reorientat catre Twitter, solutia de avarie. Asa ca twitter-ul a explodat in cautari cu #Facebookdown (probabil subiectul zilei). Glumele n-au intarziat sa apara:
  • Twitter, close your borders. Facebook refugees coming this way #facebookdown
  • Facebook is down. Our street is full of new mums showing pictures of their kids to total stranger
  • Facebook is down because Chuck Norris logged out
  • twitter agrees to take in up to 500,000 Facebook refugees
Gata, la ora 23:38 ora Romaniei si-a revenit Facebook. Chat-ul s-a umplut imediat, probabil toata lumea are ceva de povestit. E a doua oara cand pica Facebook-ul in aceasta saptamana si a nu stiu cata oara in acest an. N-ar fi rau sa va puneti gandurile, pozele si impresiile deoparte, pe un hard disk sau un alt mediu de stocare propriu. Nu vreau sa stiu ce tragedii se pot intampla daca cineva chiar pune gand rau Facebook-ului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL