23 februarie 2016

Scrisoare catre Oana Stancu Zamfir, de la Antena3

Paul Gauguin: Eve-Don't Listen to the Liar
Gestul injositor pe care l-ai facut in aceste zile (da, tu Oana Stancu Zamfir!) face dovada unui caracter murdar, miselesc si iresposanbil, demn de televiziunea in care esti angajata: Antena 3. Nu stiam ca libertatea presei inseamna sa arunci in focul luptei politice un copil de numai 10 ani, a carui singura vina e tatal sau care se afla de cealalta parte a baricadei politice. Oricat de apriga e acea lupta, politica sau sociala, nu aveai nici un drept sa-i scrii unui copil o "scrisoare" inselatoare, aparent educativa dar cu substrat perfid si grotesc. Daca aveai o parere buna/rea trebuia s-o imparti cu tatal acelei fetite (editorialist al hotnews.ro) nu sa-ti bati joc de un copil nevinovat.

Poate copilul nu va citi niciodata acel text, sau cine stie? Colegii ei de la scoala ce vor zice?

Dar gestul in sine imi provoaca o scarba terifianta atat fata de tine cat si de trustul de presa din care faci parte (Antena3). Nici "stimabilii" tai colegi nu sunt mai prejos, au ridicat in slavi o asa-zisa actiune ilegala a ANAF-ului aruncand cu rahat si putregai in tot ce misuna dimprejurul vostru. Nu mai conta ca erau simpli cetateni, cu drept de opinie, sau colegi de breasla. 

Nici nu vreau sa pomenesc de politicieni. Aia sunt chiar cea mai joasa speta umana.

Restul e can-can, totul a fost can-can, s-au spus multe minciuni si s-au lansat acuzatii dure de o parte si de alta. Am vazut care e publicul "Antena3". Nici restul presei n-a fost mai prejos, dar voi, Antena3, i-ati depasit pe toti la un loc: minciuna, scarba, umilinta, injuraturi, toate adresate celor ce nu gandesc ca voi.

Pana unde se va merge?! Cand va opriti din aceste linsaje mediatice ascunse sub pres de CNA si alte comisii? Unde se termina libertatea presei? 

Cat de "sclavi" ati ajuns incat sa va luati de un biet copil?

(scrisoare catre Oana Stancu Zamfir, de la Antena 3)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL