07 decembrie 2016

Ciolos in mocirla de la Antena3

Dacian Ciolos la Antena 3 Mihai Gadea

Prim-ministrul Dacian Ciolos a avut pana la urma curajul sa mearga in mocirla de la Antena 3, la emisiunea lui Mihai Gadea. Mocirla e putin zis, acolo e namol condensat si lipicios. Si duhneste doar cat ma uit la televizor.

Cum a avut loc interviul?

Ce interviu? Gadea punea intrebari si tot el raspundea, vorbind peste Ciolos. Nu astepta sa deschida gura Ciolos ca imediat ii taia vorba (cu putine exceptii). Probabil se oprea doar ca sa respire.

A fost un meci de care pe care: bunul simt al lui Ciolos vs. ticalosia lui Gadea!

Nu am prins nicio intrebare coerenta, nu retorica, la care Ciolos sa fi avut timp sa raspunda complet. Practic Gadea facea ce vroia el, ca doar a lui era emisiunea.

Mihai Gadea schimba aleator subiectele trecand de la o intrebare la alta. L-a intrebat pe Ciolos 5 lucruri cu care se lauda in actualul mandat de prim-ministru al Romaniei. Ciolos a apucat sa zica doar de transparenta guvernarii, apoi a fost intrerupt. A intrat Ursu in direct prin telefon. Halal interviu!

Adrian Ursu l-a luat la rost pe Ciolos, la telefon. Cica dreptul la replica ca au pomenit astia de emisiunea lui. Am inteles ca Ursu si Gadea nu stiu ca inseamna vanzarea unor pachete minoritare de actiuni. Au interpretat ei vorbele unui ministru si a rezultat ca Ciolos vinde portul Constanta. La fel cum Basescu l-a bagat la parnaie pe Voiculescu, care era complet nevinovat. Chestii tampe si mincinoase!


Nu am dedus tema interviului sau subiectele dezbatute. Am retinut doar ca s-a vorbit de mocirla. A fost o discutie fara noima, tipica Antena 3, in care moderatorul latra la invitat si acesta din urma se apara cum poate.

In rest doar manipulare grosolana, gen impiedicat invitatul sa vorbeasca, repetarea unor cuvinte defaimatoare (minciuna, mocirla) la adresa invitatului, lauda de sine (premiile obtinute de Antena 3), inducerea in eroare prin schimbarea temei discutiei in speranta ca invitatul mai comite in graba vreo greseala.

Disculparea: Gadea se dezice de termenul de mocirla din afirmatia lui Ciolos si arunca semnificatia lui asupra publicului Antenei 3.

Nu ba Gadea..., Ciolos vroia sa zica despre tine ca esti in mocirla si minti cu nerusinare pe post! Tu si restul moderatorilor, plus o parte din cei care scrieti pe site-ul de stiri! Publicul n-are nicio vina aici!

Antena 3, o televiziune de altfel buna pe teme sociale, dar in mocirla condensata in materie de politica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL