10 decembrie 2016

Utilaje pentru deszapezire in Bucuresti

masini deszapezire Bucuresti

Nu, n-a venit inca zapada dar masinile de deszapezire si-au facut aparitia pe strazile din Bucuresti. Le-am admirat in aceasta seara in Bucuresti, pe Calea Vacaresti in Sectorul 4. Erau parcate pe mijlocul strazii intre pasajul Mihai Bravu si mall-ul Sun Plaza. Deci erau pe mijlocul drumului si pazite de politisti.

Initial am zis ca-i vreun accident, erau prea multe girofaruri. Apoi le-am vazut! Erau multe, peste 100 la numar. Toate sclipeau, erau luminate, masinile si utilajele de deszapezire ale REBU din Bucuresti. Toate erau cu motorul pornit, gata de actiune. Din pacate lipsea zapada.

M-am uitat imprejur, nici urma de zapada! Dar ce cautau in strada? Nu s-a anuntat nicio zapada, niciun cod galben sau portocaliu de zapada. Nimic! Si totusi masinile de deszapezire din Bucuresti (o parte din ele) au fost scoase in mijlocul strazii. Iar angajatii REBU se intrebau cat vor sta acolo, printre masini, in strada.

Eu zic ca era un fel de parada a modei, ceva cu care sa se laude si ei inainte de alegerile parlamentare. Evident, la prima zapada se vor ascunde ca popandaii. Acum sunt pe strada dar cand vine zapada nu vor mai fi la vedere.

Ramane de vazut.

Frumoase sunt masinile de deszapezire ale REBU din Bucuresti. De remarcat modelele mini, adica Toyota Hilux. Sunt potrivite pentru deszapezirea strazilor mai mici, in spatele blocurilor. Daca aceste masini de deszapezire au si tractiune integrala (adica 4x4) atunci este excelent. Se vor descurca de minune cu zapada din Bucuresti.

Ce am vazut acolo?

Multe camioane cu plug de zapada si bena (majoritatea Iveco), masini de teren Toyota Hilux cu plug, cateva buldoexcavatoare mici si mari dar si alte masini pentru diverse chestii.

Iar politia locala dirija circulatia! Si opreau traficul cand traversa vreun om pe trecerea de pietoni. Printre atatea masini de deszapezire era cam greu sa-i observi.

Multa agitatie pentru nimic. Nici macar n-a venit zapada!


utilaje deszapezire Bucuresti

masini deszapezire Bucuresti

masini deszapezire offroad 4x4

utilaje deszapezire REBU


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL