29 mai 2011

Manchester vs Barcelona in Champions League

FC Barcelona este noua campioana a Europei dupa meciul castigat in  seara aceasta la Londra, pe modernul stadion Wembley. Au invins campioana Angliei, Manchester United, intr-un meci magnific in care catalanii au stralucit. Aceasta a fost o demonstratie de fotbal suprem cum rar se poate vedea pe un stadion. 3 la 1 a fost scorul in favoarea Barcelonei, in timp ce Manchester s-a vazut nevoita a privi de pe locul 2.


Gloria invingatorilor se putea citi pe fetele celor de la Barcelona in timp ce erau aplaudati de intreg stadionul. Poate ca aceasta este bucuria suprema pentru un fotbalist. Ceva mai bun de atat nu exista si din pacate noi romanii nu putem lua parte la asa ceva. Diferenta de fotbal intre noi si ei este ca de la cer la pamant. Iar mentalitatea este ceva greu de obtinut. Am remarcat la final cand Sir Alex Ferguson a strans (doar) mainile lui Messi si a lui Valdes. Sa fie aceasta recunoasterea superioritatii? Nota 10 pentru organizare si spectacol dar si pentru noua campioana, FC Barcelona...

Un comentariu:

  1. Am vizionat aseara meciul. Chiar a fost un fotbal adevarat pe langa Steaua si Dinamo. Impresionanti au fost sustinatorii ca nu s-au comportant ca niste huligani.

    RăspundețiȘtergere

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL