27 iunie 2011

Cel.ro si newsletter-ul lor gresit

Am primit un newsletter cu electronice de la "cel.ro", in principiu laptopuri, tablete & stuff adica ce mai pasioneaza pe mine. De obicei nu ma uit prea atent pe asa ceva decat daca sunt in cautarea unor produse sau ceva imi atrage atentia in mod deosebit. De data asta mi-a sarit in ochi o tableta Prestige la 530 lei. Spre surprinderea mea era dotata cu un procesor destul de performant, ARM Cortex A8 la 1GHz. Exceptional !!! La acest pret imi iau doua! Ce mai conteaza androidul 2.1 Eclair, as putea sa-i fac un update daca suporta. Apoi, memoria RAM de 256 MB nu ar fi chiar atat de rea. Majoritatea produselor din aceasta gama de preturi (chiar si mai scumpe) au memoria identica. Deci tableta face toti banii aia, 530 lei! Doar ca ...



Am dat click pe reclama si spre surprinderea mea am ajuns pe pagina unui produs care intr-adevar costa 530 lei dar care are in dotare (dupa cateva cautari) un procesor ARM9 la 660 MHz. Diferenta ca de la cer la pamant. Cat despre pagina produsului de pe site-ul magazinului pot sa zic ca nu are toate detaliile mentionate, lipsind tocmai procesorul, desi este mentionata frecventa. O bila neagra pentru "cel.ro" care induce in eroare potentialii clienti.
  



2 comentarii:

  1. Bine ar fi de obicei sa te informezi despre produsul pe care vrei sa-l cumperi si chiar daca nu sunt toate detaliile mentionate, macar sti daca e bun sau nu.

    Eu mi-am achizitionat un laptop de la ei de pe site dar intai de toate am intrebat in stanga si in dreapta recomandari si pentru ce ar fi bun laptopul respectiv. Apoi am vazut ca au si ei si sincera sa fiu nici nu m-am mai uitat la detaliile tehnice atata timp cat stiam ce vreau. :)
    Daca ei nu mentioneaza ceva pe site, ma indoiesc ca produsul respectic sa aiba o piesa in minus. :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Piesa in minus nu o sa aiba, dar in cazul de fata era un procesor mult mai slab si mai ieftin. :))

    RăspundețiȘtergere

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL