17 decembrie 2013

Scorpions rock's!

 Am fost la concertul Scorpions de la Romexpo. Ce ar fi de zis? Muzica buna si organizare romaneasca. Adica muzica a fost fenomenala ca d'aia mi-am cumparat bilet. E o placere sa asculti o asemenea formatie legendara chiar la tine acasa, fara stres si prea multe cheltuieli. Ei, dar pana aici, pentru ca acum urmeaza organizarea romaneasca. Scena mi s-a parut a fi asezata cam jos, astfel ca cei care si-au achizitionat bilete la normal circle (cele mai ieftine) nu au o pozitie de vizionare prea buna. Da, stiu, puteam sa iau un bilet mai scump, dar asta nu-i o solutie. Daca tot dau un ban macar asigura-mi o pozitie de vizionare placuta. Lasand la o parte publicul ca si aici am ceva de comentat, poate ca e bine ca organizatorii sa interzica accesul cu steaguri. Nu de alta, insa doar asa poti educa cocalarul sa intinda steagul si sa obtureze vederea celor din spate.

Preturile as putea zice ca au fost normale, insa cu aceeasi meteahna: stai de 2 ori la coada, o data pentru jetoane si apoi ca sa-ti cumperi produsele dorite. In rest, ingramadeala de nedescris ca asa sunt obisnuiti romanii si putine suveniruri sau spatii publicitare. As fi zis ca ca e o organizare de amatori daca nu era vorba de o asemenea formatie prem Scorpions. Si in cele din urma, ora organizarii este jenanta. Finalul a fost aproape de ora 11 noaptea iar mijloacele de transport in comun lipseau cu desavarsire. Noroc ca am prins un autobuz insa am mers ingramaditi mai ceva ca sardinele. Da, se putea decala putin ora sau eventual se renunta la prestatia celor de la Trooper. Ca sa ajunga si romanul acasa la o ora decenta. Sau poate nu iau eu in calcul faptul ca toti romanii au masini iar traficul e mai lejer pe la miezul noptii!

Iar publicul de la concert, o da... publicul a fost genial. Toti se ingramadeau de parca in fata se vedea sau se auzea mai bine. Nimic mai fals, dar asa stie romanul, ca trebuie sa se ingramadeasca. Apoi stie ca trebuie sa stea cu mainile pe sus si eventual sa filmeze cu telefonul. Ok, faci o poza, doua, cateva, dar mai lasa si pentru altii ca cei din spate iti vad tie displayul la smartphone! Si in cele din urma, e musai sa fluturi steagul la un concert sa arati cat de mandru esti tu ca roman?






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta puteti alege optiunea: Nume/AdresaURL